Färg och målarverktyg!

Är det dags att måla om där hemma? Att måla om är ett roligt projekt som är lätt att göra själv och där du snabbt ser resultat! Här hittar du både inomhusfärg och utomhusfärg samt alla målarverktyg du behöver. 

Vilken färg passar dig?

Med ny färg på väggarna skapar du på en gång en ny känsla till rummet. Vilken färg föredrar du? Vitt och fräscht? Sprakande färgglatt? Eller mörkt och naturnära?

Här hittar du både inomhusfärg, utomhusfärg samt skyddande oljor och lasyr till dina träytor. Genom att måla om fasaden och behandla dina träytor i trädgården skyddar du träet mot vädrets påfrestningar och får ett fräschare och friskare trä.

Vi erbjuder dig billiga produkter för hela målningsprojektet. Utöver färg hittar du lim, fog, spackel och silikon för tapetsering och projekt i kök och våtrum. Du hittar även penslar, rollers, tejp, maskeringsmaterial och andra tillbehör du kan tänkas behöva. Dessutom erbjuder vi dig även ett stort utbud av rengöringsprodukter för att både ta vara på penslar och material samt för att få ett resultat som håller längre.

Rätt förarbete ger bättre resultat

Nymålade väggar ger hemmet nytt liv, men för ett lyckat resultat krävs ett noggrant förarbete. Se över rummet som ska målas och mät väggarna innan du åker till butiken så vet du hur mycket färg du behöver köpa. Se även efter vad är det för typ av vägg du ska måla, vilken färg som sitter där nu, om det är tapet som måste tas bort innan du börjar måla eller du behöver några speciella målarverktyg. Kanske finns det svåråtkomliga ytor som kräver specialpenslar?

När du har färg och tillbehör på plats kan nästa steg av förarbetet påbörjas. Avlägsna eventuell tapet eller gammal färg och tvätta väggen noggrant med målartvätt för att få bort fett och smuts. Spackla samt slipa eventuella ojämnheter - på en slät och ren vägg fäster färgen bättre och du får ett finare resultat som varar längre. Täck golvet och tejpa runt dörrar, lister och andra detaljer som inte ska målas. Sen är det bara att börja måla!

Vet du vad för färg eller målarverktyg du söker?

Vet du redan vad du behöver till ditt målarprojekt? Ta genvägen och sök direkt i sökrutan, scrolla högst upp på sidan och skriv in i sökfältet vad du letar efter så hamnar du direkt i rätt färgkategori.

Mer färg för pengarna!