Förråd


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Förråd för mer förvaring i trädgården!

Behöver du extra förvaring åt alla dina verktyg och maskiner? Eller en trädgårdsbod att ställa gräsklipparen och rulla in grillen i? Hos jem & fix kan du köpa förråd och redskapsbodar med plats för förvaring av alla dina verktyg och maskiner! Läs vidare nedan eller scrolla upp för att läsa mer om respektive produkt i vårt sortiment.

Förråd i olika storlekar och modeller

Förråden i vårt sortiment håller alla hög kvalitet och finns i flera olika storlekar, såväl för den mindre trädgården som den lite större. På så sätt kan du välja ett förråd helt baserat på vilket behov du har, oavsett om du behöver få plats med dina trädgårdsredskap, trädgårdsmaskiner eller trädgårdsmöbler – tillämpningsmöjligheterna är otroligt många. Vi erbjuder flera förråd tillverkade av obehandlad gran, där du själv kan välja om du vill lasera, måla eller olja träet. Ett perfekt val för dig som gärna vill att förrådet ska smälta in med bostadshusets utseende, eller kanske rentav sticka ut lite. Vi erbjuder även flera olika redskapsskjul i tålig polykarbonat, för en stilfull och underhållsfri förvaringslösning för både stora och små trädgårdsytor. Du kan se alla våra olika modeller av förråd och redskapsskjul lite längre upp på sidan.

Bygg ditt förråd enkelt på egen hand 

Samtliga av våra förråd är lätta att montera på egen hand, och levereras alltid med en utförlig monteringsmanual. Du kan också se och ladda ner monteringsmanualen inne på respektive förråds produktsida. På så vis slipper du onödig oro och kan istället koncentrera dig på det fina slutresultatet. Behöver du takpapp till ditt förråd av trä, hittar du det enkelt i kategorin Takpapp.

Köp förråd billigt hos jem & fix

Se hela vårt utbud av förråd och redskapsbodar längre upp på sidan. Du kan även besöka någon av våra många jem & fix-butiker för att få inspiration till en ny, praktisk och gedigen redskapsbod för din trädgård. Välkommen in till din närmaste jem & fix-butik för att beställa ditt nya förråd eller redskapsbod. Flera av våra redskapsskjul går även att beställa online!