Förvaringslådor


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Förvaringslådor för smart förvaring!

Börjar det bli rörigt i förrådet? Få ordning och reda på grejerna med praktiska förvaringslådor! Förvaringslådor gör det enkelt att skapa struktur bland dina saker, de gör att du får plats med mer och hjälper dig samtidigt att hålla rätt sak på rätt plats. Med förvaringslådor skapar du helt enkelt en smartare förvaring där hemma.

Förvaringslådor i olika modeller

Vi på jem & fix gillar smarta förvaringslösningar och erbjuder därför ett stort utbud av förvaringslådor i olika storlekar och modeller. Hos oss hittar du förvaringslådor med och utan lock, förvaringslådor med hjul som gör att de lätt kan skjutas in under sängen samt stapelbara förvaringslådor som maximerar förvaringsmöjligheterna i förråd och garage.

Skapa mer plats med förvaringslådor

Genom att lägga dina saker i lådor istället för att låta de ligga löst i förrådet eller på förvaringshyllan så tar de upp mindre yta och du kommer snabbt märka hur mycket mer du får plats med. Du sparar även tid eftersom du slipper leta igenom högar där sakerna ligger huller om buller och dessutom håller sig sakerna torra, rena och dammfria när du packar ner dem i lådor.

Märk förvaringslådorna med innehållet 

Att märka förvaringslådor är såklart ingen nyhet, men vi vill ändå påminna om hur fantastiskt det är att gå in i sitt förråd och faktiskt ha etiketter på varje förvaringslåda!

Transparenta förvaringslådor gör det ofta enkelt att snabbt få en överblick för vad som finns i respektive låda, eftersom du ser innehållet igenom lådan. Men för att få så bra koll som möjligt på dina saker, både i transparenta och färgade förvaringslådor, rekommenderar vi att märka lådorna med innehållet. Med etiketter där du skriver "Lego", "Verktyg", "Vinterkläder" osv. får du på en gång en överblick över vilken förvaringslåda som innehåller vad. Du kommer att tacka dig själv senare!

Klicka dig vidare eller besök någon av våra lågprisbyggmarknader för att hitta rätt förvaringslåda för dig.

Mer förvaringslådor för pengarna!