Fågelbord Akryl LED Konstsmide

Art.nr: 9056265

Fågelbord Akryl LED Konstsmide

Art.nr: 9056265
  • Fågelbord akryl
  • Mått: 26 x 21 x 92+17
  • Med markspjut, timer & 32 LED-lampor
  • Säljs endast online.
399.00

Produktbeskrivning

Fågelbord i akryl 32 LED-lampor

Fågelbord Akryl är ett vackert juligt fågelhus med bord från Konstsmide. Fågelbordet är tillverkat i akryl och designat med 32 stycken LED-lampor som vackert lyser upp fågelbordet i vintermörkret. Lamporna är timerstyrda på 8h.

Fågelbordet är anpassat förutomhusbruk och utrustat med ett markspjut som gör att du kan fästa det i marken i trädgården, men det har även en "krok" som gör att du kan välja att hänga upp fågelbordet i ett träd eller liknande. Det är en kombinerad lysande utomhusdekoration och fågelmatare i ett som både pryder trädgården och ger dig en plats att mata fåglarna som inte flyttat söderut över vintern. 

Bordet och hustaket är vitt till färgen och huset är juligt rött. Fågelbordet har längde och bredd 26 x 21 cm, höjden är 17 cm på själva huset med bord och 92 cm med markspjutet inräknat.

LED-lamporna är eldrivna och fågelbordet säljs inklusive transformator IP44 och en 10 m lång anslutningssladd som ger dig gott om utrymme att placera fågelbordet på den plats i trädgården som passar dig bäst.

Obs. Fågelbord i akryl säljs endast online och går inte att köpa i våra fysiska butiker.

Konstsmide