Fogskärare / Multislip 18V Falke

Art.nr: 9053682

499,00/st
  • Fogskärare / Multislip Falke
  • 18V
  • Används som slipmaskin, fogskärare & skrapa
  • Batteridriven

Köp tillsammans

Du tittar på

Fogskärare / Multislip 18V Falke

499,00 /st.

Batteri 18V Li-ion 4.0 Ah Falke

499,00 /st.

Snabbladdare 18V Falke

169,00 /st.

Fogskärare / Multislip 18V Falke

499,00 /st.

Batteri 18V Li-ion 4.0 Ah Falke

499,00 /st.

Snabbladdare 18V Falke

169,00 /st.

3 Varor är valda

Samlat pris:

1 167,00 kr.

Produktbeskrivning

Multiverktyg Slip och Fogskärare Falke 

Praktiskt batteridrivet multiverktyg från Falke! Fogskäraren/Multislipen är ett bra allroundverktyg som passar perfekt som slipmaskin, fogskärare samt som skrapa. 
Maskinen arbetar med en hastighet på 5000-20.000 varv per minut utan belastning, den har ett mjukt, greppvänligt handtag som gör att den passar bra i handen och är dessutom utrustad med LED-arbetsbelysning på båda sidor, så föremålet är alltid väl upplyst när du arbetar.

Slipning: Genom att slipsulan monteras kan multiverktyget användas som trekantslip och slipa på material av exempelvis trä och metall. Använd ett sandpapper med liten kornstorlek för grov slipning och ett sandpapper med stor kornstorlek för finare slipning.

Fogskärare: Genom att montera sågbladet kan maskinen istället användas som en fogskärare och passar för att såga i trä, gips och mjuka plastmaterial. Sågklingan roterar inte, utan oscillerar.

Skrapa: Genom att montera skrapan kan maskinen även användas för att ta bort exempelvis målarfärg, lack och rester av mattlim från mindre ytor.

Batteri och laddare till Fogskärare / Multislip

Fogskärare / Multislip från Falke är självklart kompatibel med dina övriga batteridrivna Falke-maskiner. För att du enkelt och smidigt ska kunna använda samma batteri för alla dina maskiner. Multiverktyget använder med ett 18V 2000 mAh Li-ion-batteri, exempelvis Batteri 18V Li-ion 2.0 Ah Falke (köps separat) samt tillhörande laddare exempelvis Snabbladdare 18V Falke (köps separat).

Observera att Falke erbjuder två olika serier av batteridrivna maskiner, batteri och laddare. Det här gör att du måste kontollera att du väljer rätt batteri och laddare som passar till multiverktyget.

Multiverktyg tillbehör

Multiverktyget säljs inklusive:

E-sågblad
Skrapa
Sula
Insexnyckel
Slipstål med 3 st. sandpapper i kornstorlek 60, 120 och 240

Garanti Fogskärare / Multislip 18V Falke

Multiverktyget säljs med 5 års garanti från Falke. Garantin gäller endast vid uppvisande av kvittot.

FFU testad Fogskärare / Multislip 

FFU-ikonen står för Fit for Use och betyder att multislipen/fogskäraren har testats gällande maskinens hållbarhet och fått resultatet "Mycket bra". Det goda testresultatet och Falke-garantin gör att du kan känna dig trygg och säker på att du valt rätt verktyg. 

Falke.jpg