Fuktspärr Universal 5 L Bostik

Art.nr: 9057874

Fuktspärr Universal 5 L Bostik

Art.nr: 9057874
  • Fuktspärr Moisture Barrier Universal 
  • Vattenfast, flexibel och snabbtorkande
  • För Bostik rollat tätskiktssystem
  • Åtgång ca. 0,2 kg/m²  (ca 0,16 L/m²)
999.00

Produktbeskrivning

Bostik Moisture Barrier Universal 5 L 

Bostik Moisture Barrier Universal är en vattenbaserad fuktspärr som är avsedd för Bostik rollat tätskiktssystem i kombination med Bostik membrane universal. Fuktspärren är vattenfast, snabbtorkande och flexibel att använda. Den passar för alla underlag som är lämpliga för montering av keramiska plattor och kan användas på exempelvis betong, puts och spackel.

Instruktioner för Moisture Barrier Universal

Moisture Barrier Universal ska användas i en arbetstemperatur mellan +15 till +25°C och normal luftfuktighet, den har en torktid på 15-30 minuter, beroende på temperatur, luftfuktighet och hur sugande underlaget är. För låg eller för hög temperatur påverkar torktiden och resultatet negativt. Åtgången vid applicering beräknas till ca. 1 liter per 6 m² (0,2 kg/m²  eller ca 0,16 L/m² ).

Montering av Moisture Barrier Universal

Vid applicering ska underlaget vara helt rent och torrt. Rör om väl innan applicering så att konsistensen är jämn, applicera sedan med roller eller pensel. Det är viktigt att fuktspärren arbetas in noggrant i underlaget. Följ alltid anvisningarna i Bostiks monteringsanvisning.

Monteringsanvisning för Moisture Barrier Universal finns både som dokument i länken till höger samt som video i bildspelet ovan. 

Bostik

Info & guider