Glasfiberväv & renoveringstapet


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Glasfiberväv och renoveringstapet för målning och väggrenovering!>

Ska du måla om, tapetsera eller på annat sätt renovera dina innerväggar? Kanske har du satt upp en ny vägg eller vill fräscha upp gamla, slitna väggar med färg eller ny tapet för att skapa en nyrenoverad känsla i hemmet? Här hittar du bland annat glasfiberväv och renoveringstapet för målning och väggrenovering. Det finns många olika namn och varianter på beklädnad för väggrenovering, utöver glasfiberväv och renoveringstapet, förekommer även namn som målarfilt, wallcover, vävtapet, väv m.m. Här reder vi ut några av namnen och förklarar när du ska använda glasfiberväv och hur du kan skapa släta väggar med hjälp av renoveringstapet istället för att bredspackla. Vill du veta mer om våra respektive produkter? Klicka dig vidare in på produktens sida för att läsa mer och hitta rätt beklädnad för just dina renoveringsbehov!

När använder man glasfiberväv?

Glasfiberväv är en typ av vävtapet som används för att skapa struktur till väggar och tak som ska målas. Genom att tapetsera med glasfiberväv innan du målar dina väggar får du en varm och levande känsla i rummet. Vi erbjuder både grundad glasfiberväv och ogrundad glasfiberväv. Glasfiberväv är en väldigt tålig vävtapet som kan målas flera gånger om och ger ett snyggt resultat till både väggar och innertak, dessutom har glasfiberväv ett flamsäkert ytskikt vilket ger ett visst brandskydd. Glasfiberväv kan fästas på såväl tidigare målade väggar, som tapetserade väggar eller på gipsskivor, men innan du tapetserar med glasfiberväven är det viktigt att väggen är ren och slät. Ta bort gamla tapeter och spackla väggen om den inte redan är helt slät.

Så får du släta väggar med renoveringstapet

Den vanligaste metoden för att få en slät vägg vid väggrenovering är att bredspackla, men för dig som tycker att bredspackling känns svårt eller tidskrävande är renoveringstapet ett smidigt och effektivt alternativ som snabbt ger ett slätt underlag inför målning eller tapetsering av både tak och väggar. Renoveringstapet, som ibland även kallas målarfilt, är en armerande väggbeklädnad som täcker ojämnheter i väggen, hål och skarvar från gipsskivor m.m. och därmed skapar en slät yta som du sedan kan måla eller tapetsera. Renoveringstapeten ska tapetseras kant i kant och fästs med hjälp av vävlim eller våtrumslim. Stryk väggen rikligt och noggrant med lim och tapetsera därefter renoveringstapeten med hjälp av tapetverktyg.

Här hittar du vårt utbud av tapetlim och vävlim.
Här hittar du våra tapetverktyg.

Mer glasfiberväv & renoveringstapet för pengarna!