Golvplatta Floorcy Antracitgrå 11-pack Hestra

Art.nr: 9065361

Golvplatta Floorcy Antracitgrå 11-pack Hestra

Art.nr: 9065361
  • Golvplatta Floorcy
  • Färg: Antracitgrå 
  • Mått: 30 x 30 cm
  • 11-pack - 1 m²/fp.
139.00

Produktbeskrivning

Golvplatta Floorcy - Antracitgrå

Golvplatta Floorcy är en idealisk platta att lägga ovanpå kalla eller fuktiga golv. Golvplattorna är 30 x 30 cm stora och bidrar med en torr och behaglig känsla då det underliggande golvet får andas. Använd exempelvis Golvplatta Floorcy på terassen eller balkongen, runt poolen, i källaren, i garaget eller i tvättstugan. 

Plattorna är tillverkade av 100% återvinningsbar polypropylenkomposit. De är ljuddämpande och skonsamma att gå på, och klarar en belastning på upp till 110 ton per m². De tål även bilars dubbdäck, så det är inga problem att använda plattorna i garaget. Golvet har även en mycket god dräneringsförmåga samt är UV-stabiliserat. På så vis kan det ligga ute året runt i vått som torrt. Golvet kommer aldrig att resa på sig efter läggning, tack vare att det är utrustat med en expansionszon som gör att plattan har möjlighet att expandera. Varje förpackning innehåller 11 st plattor vilket täcker 1 m². 

Kombinera gärna med matchande kant- och hörnlister, se tillbehörsalternativen längre ner. 

Underhåll

Vid behov kan golvet dammsugas, våttorkas, högtryckstvättas eller spolas av med trädgårdsslang. Lyft golvet och rengör under vid behov.

5 års garanti

Golvplatta Floorcy säljs med 5 års funktionsgaranti.

Köp tillsammans