På grund av extraordinär belastning tar vi för tillfället inte emot några ärenden via telefon och svarstiden på mejl och chatt är tyvärr längre än vanligt.
Vi har även förseningar i leveranser och leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

Golvplatta Hestra Grå

Art.nr: 9026136

149,00/st
  • Golvplatta Hestra
  • Färg: Grå
  • Mycket god dräneringsförmåga
  • UV stabiliserad
Finns i lager butik
Lagerstatus uppdaterades senast: 1 jun 2020 0:18

Köp tillsammans

Du tittar på

Golvplatta Hestra Grå

149,00 /st

Kantlist Hestra Grå

28,95 /st

Golvplatta Hestra Grå

149,00 /st

Kantlist Hestra Grå

28,95 /st

2 Varor är valda

Samlat pris:

177,95 kr.

Produktbeskrivning

Hestra Golvplatta Grå

Golvplatta Hestra passar perfekt för kalla eller fuktiga golv och ger en torr, behaglig känsla då det underliggande golvet får andas. Använd t.ex. på terassen eller balkongen, runt poolen, i källaren, i garaget eller i tvättstugan. 

Hestra plattorna är ljuddämpande och skonsamma för kroppen då de gör ett hårt golv mjukt. De klarar en belastning på upp till 110 ton/kvm och tål bilars dubbdäck så det är inga problem att köra in bilen i ditt Hestraklädda garage. Golvet har en mycket god dräneringsförmåga samt är UV stabiliserat och kan därför ligga ute året runt i vått som torrt, det är dessutom utrustat med en expansionszon som gör att plattan har möjlighet att expandera - detta gör att golvet aldrig reser sig efter läggning.

Varje förpackning inehåller 11 st plattor vilket täcker 1 m2. För snygg och praktisk avslutning finns även tillhörande kantlister och hörn. Golvplatta Hestra säljs med 10 års funktionsgaranti.