P.g.a. IT-problem kan butiken i Skurup för tillfället endast ta emot kontanter. Vi jobbar på en lösning. Tack för er förståelse.

Golvplatta Hestra Ljusgrå

Art.nr: 9039846

159,00/st
  • Golvplatta Hestra
  • Färg: Ljusgrå
  • Mycket god dräneringsförmåga
  • UV stabiliserad

Köp tillsammans

Du tittar på

Golvplatta Hestra Ljusgrå

159,00 /st

Kantlist Hestra Ljusgrå

34,95 /st

Golvplatta Hestra Ljusgrå

159,00 /st

Kantlist Hestra Ljusgrå

34,95 /st

2 Varor är valda

Samlat pris:

193,95 kr.

Produktbeskrivning

Hestra Golvplatta Ljusgrå

Golvplatta Hestra är perfekt att lägga på kalla eller fuktiga golv för att få en torr och behaglig känsla. Hestra plattorna är ljuddämpande och skonsamma för kroppen, de gör att ett hårt golv känns mjukt att gå på och låter det underliggande golvet andas. Använd t.ex. på terassen eller balkongen, i tvättstugan, runt poolen, i källaren eller i garaget. 

Plattorna klarar en belastning på upp till 110 ton/kvm och tål bilars dubbdäck så det är inga problem att köra in bilen i ditt Hestraklädda garage. Golvet har en mycket god dräneringsförmåga samt är UV stabiliserat vilket gör att det klarar utemiljö året runt - i vått som torrt. Det är dessutom utrustat med en expansionszon som gör att plattorna har möjlighet att expandera och därför inte riskerar att resa sig efter läggning.

Varje förpackning inehåller 11 st Hestra-plattor vilket täcker 1 m2. För en snygg och praktisk avslutning finns tillhörande kantlister och hörn. Plattorna säljs med 10 års funktionsgaranti.

Hestraplattan.jpg