Grästrimmer 350W Garden

Art.nr: 9033178

Grästrimmer 350W Garden

Art.nr: 9033178
  • Grästrimmer
  • Effekt: 350W
  • Klippbredd: 26 cm
  • Kabellängd 0,35 m
  • Hastighet: 11000 varv/min
299.00

Produktbeskrivning

Grästrimmer Garden 350W

En grästrimmer är den perfekta maskinen för alla de ytor som är svåra att nå med gräsklipparen. Med en grästrimmer är det lätt att komma åt och du håller enkelt snyggt runt exempelvis buskar och rabatter.

Den här grästrimmern från Garden är en kraftfull eldriven trimmer med effekten 350W och spänningen 230V. En eldriven trimmer är smidig att använda då du både slipper tänka på laddningstider och att andävnda dig av bensin. Kabellängden på 0,35 m ger gott om plats och gör trimningen lätt och smidig. Trimmern klipper med en hastighet på 11000 varv per minut och är utrustad med tvåhandsfattning för att ge bästa grepp och bekvämlighet. Klippbredden är 26 cm.

Vi rekommenderar att alltid använda skyddsglasögon, långa arbetsbyxor samt skyddsskor när grästrimmern används. Rensa även gräset från föremål och sten som kan slungas iväg av den roterande trimmertråden, både för att skydda dig själv och andra samt trimmern från skador. Grästrimmern bör ej användas vid regn eller på fuktigt gräs, bäst resultat uppnås på torrt gräs. Om gräset är högt rekommenderas att trimma gräset i flera omgångar.

Rengöring och underhåll

Med små medel kan du öka livslängden på din trimmer. Ta bort smuts och rester från gräs och växter från trimmern efter varje gång som du har använt den, var extra noggrann med att hålla rent runt trimmerhuvudet under skyddskåpan och vid avskärningskniven samt att hålla ventilationsöppningarna rena. Lättast är att använda en liten borste. Teleskoprör och plastdelar kan med fördel torkas av med en fuktig trasa. Förvara grästrimmern i en torr miljö där den inte riskerar att utsättas för frost.

Garden_logo

Specifikationer

Typ Värde
Klipphastighet 11000 varv/min
Spänning 230V
Klippbredd 26 cm
Effekt 350W
Kraftkälla Eldriven
Varumärke Garden