Insektsmedel Kvitt 300 ml

Art.nr: 9040607

Insektsmedel Kvitt 300 ml

Art.nr: 9040607
  • Insektsmedel Kvitt
  • Mot flygande insekter
  • 300 ml
  • Praktisk sprayflaska
149.00

Produktbeskrivning

Insektsmedel Kvitt

Insektsmedel Kvitt Dos från Bayer Garden är speciellt framtagen för användning mot flygande insekter inomhus i bostäder, samt i häststallar och för bekämpning av getingbon i och omkring byggnader. Sprayen distribueras i luften inomhus där det förekommer många flugor/getingar och bekämpar dem snabbt och effektivt. Insektsmedlet kommer i en praktisk sprayflaska om 300 ml. 

Såhär använder du Insektsmedel Kvitt

Distribuera sprayen i en mjuk flytande rörelse så den fördelas i hela rummet. Dörrar, fönster och ventilation hålls stängda under 25 minuter efter behandlingen. Akvarier skall täckas över och akvariepumpar ska stängas av. Levande fåglar avlägsnas före behandlingen. Produkten är giftig för bin.

För att bekämpa flugor: spraya produkten direkt på flugor på fönster eller andra platser där flugorna kan tänkas vistas. Spraya i 5 sekunder inomhus. Räcker till ett rum på 30 m2 . Upprepa högst 2 gånger/dag. 

För behandling mot getingbon: spraya maximalt i 10 sekunder. Upprepa om nödvändigt behandling efter några dagar. För bästa resultat, behandla efter solnedgången eller före soluppgången, när getingarna är i boet. Var medveten om att getingar kan vara aggressiva när deras bo “attackeras”. Var därför försiktig och håll avstånd. 

Obs. Insektmedel Kvitt skall inte sprayas på djur eller människor.

Biocider skall användas på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

KVITT