Lektorn Jungle Gym Club m/rutchkana, gungmodul & klättermodul

Art.nr: 9058548

Lektorn Jungle Gym Club m/rutchkana, gungmodul & klättermodul

Art.nr: 9058548
 • Lektorn Jungle Gym Club 
 • Med bl.a. rutschkana, gungmodul, klättermodul, sandlåda & teleskop
 • Lektorn B: 296 x D: 151 x H: 300 cm (exkl. säkerhetsarea)
 • Klättermodul: B: 287 x D: 238 x H: 215 cm (exkl. säkerhetsarea)
 • Beställningsvara
14099.00

Produktbeskrivning

Lektorn Jungle Gym Club - med rutchkana, gungmodul & klättermodul

Jungle Gym Club är ett kompakt lektorn för trädgården, och detta set har en klättermodul, gungor och rutschkana, så det finns många timmars utmanande lek i trädgården. Lektornet har många möjligheter till lek och du kan börja med att klättra upp i tornet med klätterstegen. På plattformen finns ett teleskop att kika i och en ratt att leka med, och för att komma ner kan man ta den gröna rutschkanan. Rutschkanan kan även göras till en vattenrutschbana genom att ansluta trädgårdsslangen. Längst ner i lektornet finns en sandlåda placerad i skuggan (sanden köps separat).

Fäst klättermodulen på sidan av lektornet. Klättermodulen består av en klätterstege, klätternät och gungor, vilket gör detta lektorn till en spännande och utmanande lekplats för alla barn.

Följande ingår i lektornet: 3-stegs stege, markankare, skruvar, fästen, skruvskydd, handtag, teleskop, ratt, Jungle Gym flagga, huvudskydd, grön rutschkana 220 cm och sandlåda, klättermodul och 2 st röda gungor.

Obs. denna vara är en beställningsvara och går endast att beställa online.

Vänligen observera att beställningsvaror ej omfattas av öppet köp/ångerrätt.

Säker installation och användning

Runt tornet och klätterställningen ska ett säkerhetsavstånd på minst 200 cm läggas till i alla riktningar. Utrustning för säker förankring ingår samt säkerhetsutrustning som gör lektornet säkert att använda.

Komplett montera-själv-paket 

Jungle Gym lektorn är testat för kvalitet och säkerhet (enligt EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9), CE-godkänd. Lektornet levereras som ett komplett montera-själv-paket i försågade längder av trä. Paketet är tung och levereras därför till din adress med fraktbil.

100% FSC®-certifierat trä

Denna produkt är FSC®-märkt, vilket innebär att de skogsbaserade materialen härstammar från FSC-certifierade skogar som drivs enligt FSC:s ambitiösa standard för ansvarsfullt skogsbruk, där bl.a. stränga sociala och miljömässiga krav ställs på skogsbruket.

När du köper FSC®-märkta produkter hjälper du till att ta väl hand om naturen, så att även kommande generationer kan dra nytta av den.

Mått

 • Mått lektorn: B296 x D151 x H300 cm (exkl. säkerhetsområde)
 • Mått klättermodul: B287 x D238 x H215 cm (exkl. säkerhetsområde)
 • Säkerhetsområde: Lägg till ett område på min. 200 cm för alla sidor
 • Stolpar: 68 x 68 + 88 x 88 mm
 • Reglar: 34 x 58 mm
 • Brädor: 16 x 95 mm
Jungle gym logo