Lövblås 18V Einhell

Art.nr: 9053097

Lövblås 18V Einhell

Art.nr: 9053097
  • Lövblås
  • Varvtal, obelastad: 12 000 v/min
  • Lufthastighet: 210 km/h
  • Batteridriven
419.00

Produktbeskrivning

Batteridriven lövblås från Einhell

Även om höstens alla löv i vackra färger ger en härlig känsla så innebär hösten tyvärr även skräpiga trädgårdar fulla av nedfallna löv som trots sina vackra färger ger ett ostädat intryck. Önskar du att du bara kunde blåsa bort allt? Det gör du enkelt och smidigt med den här lövblåsen från Einhell. Genom att rensa trädgården från löv och skräp skapar du snabbt en vacker miljö och en inbjudande känsla till din trädgård.

Lövblåsen blåser luft med den maximala hastigheten 210 km/h och har ett varvtal obelastad på 12 000 varv i minuten. Hastigheten kan styras elektroniskt. Maskinen är liten och har en låg vikt vilket gör den lätt och behändig att hantera. Den har bekväma och greppvänliga softgrip-handtag som gör att du får ett stabilt grepp när du använder maskinen.

Att använda batteridrivna trädgårdsmaskiner har fördelen att du slipper bensin och att hålla koll på sladdar (och förlängningssladdar!) som hindrar dig från att röra dig fritt. Med en batteridriven lövblås kan du arbeta i hela trädgården och blåsa löv längs alla gångar och längst ut på uppfarten. Maskinen drivs av ett 18V LI E-SOLO batteri. Batteri och laddare köps separat.

Einhell_vektor

Specifikationer

Typ Värde
Hastighet 12 000 v/min
Lufthastighet 210 km/h
Kraftkälla Batteridriven
Varumärke Einhell
Uppsamlare Nej

Köp tillsammans