Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Mot mus & råtta


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Effektiv bekämpning av möss och råttor!>

Har du problem med möss eller råttor? Både möss och råttor finns överrallt där det finns människor och de kan orsaka stora skador på både fastigheter samt för dig som bor i byggnaden. Det viktigaste i bekämpningen mot möss och råttor är att förhindra att de tar sig in inomhusmiljön. För att förhindra detta erbjuder vi ett stort utbud av produkter för bekämpning av möss och råttor. Upplever du problem med möss och råttor är det även bra att kontakta serviceföretag som hjälper dig med skadedjursbekämpningen.

Skadedjursbekämpning mot mus & råtta

Vi på jem & fix erbjuder flertalet råttfällor och musfällor för både levandefångst och för att snabbt och effektivt ta död på skadedjuren. Här hittar du klassiska slagfällor, vipp-hinkar, burfällor samt elektroniska avsrkäckare som med avancerad ljudteknologi skrämmer bort möss och råttor med ljud som vi inte uppfattar med vårt mänskliga öra. Här hittar du även musband som hindrar möss från att ta sig in under panelen så att du inte får in dem i inomhusmiljön. Som med alla våra produkter presser vi priserna hos leverantörerna och på så sätt kan erbjuda dig produkter för skadedjursbekämpning mot mus & råtta till billiga priser. 

Så skadas huset av möss & råttor

Råttor trivs överallt där vi människor finns och de förekommer vanligast i fuktiga miljöer som till exempel i avloppssystem, källare, på vindar och i förrådsutrymmen. De tar sig också gänra in i avfallshus och soprum för att festa på våra matrester, se därför alltid till att hålla dörrar och lock på soptunnorna stängda. Om du upptäcker råttor i trädgården eller runt din bostadsmiljö är det av högsta vikt att se till att de inte tar sig in i bostaden, här hittar du ett stort utbud av produkter som kan hjälpa dig att förhindra detta. Varför det är så viktigt att hindra råttorna att ta sig in i bostadsmiljön är på grund av att råttor är en stor smittspridare som sprider smitta via sin urin och avföring, utöver detta kan de även skada byggnader genom att gnaga hål på exempelvis fasad, tak, väggar, isolering och även elledningar.

Möss trivs, precis som råttor, överallt där det finns människor och äter gärna våra avfall. Mössen är mindre än råttorna och tar sig in genom små, små hål i grund och fasad. De gnager och medför skador på byggnaden, liksom råttorna och den största faran med möss är att eftersom de gärna gnager på elledningar så kan de orsaka bränder fastigheter. 

Skadedjursbekämpning

Letar du efter produkter för bekämning av annat än mus och råttor? Vi erbjuder även ett stort utbud skadedjurbekämpning mot andra djur:
Fågelskrämmor & fågelnät
Skadedjurbekämpning mot insekter
Skadedjurbekämpning mot myra & snigel

Mer skadedjursbekämpning mot mus & råtta för pengarna!