Multimeter Qraft

Art.nr: 9058596

149,00/st
  • Multimeter Qraft UT131D Uni-T
  • Mätinstrument för felsökning av elektroniska kretsar och komponenter
  • 20-läges vridomkopplare
  • Batteridriven

Produktbeskrivning

Multimeter Qraft UT131D Uni-T

Multimeter Qraft UT131D från Uni-T är ett digitalt mätinstrument med vilket du enkelt kan göra mindre felsökningar av elektroniska kretsar och komponenter i hemmet. Mätinstrument har flera olika mätfunktioner samt en 20-läges vridomkopplare som möjliggör att du kan mäta bland annat likspänning, likström, växelström samt resistens och därmed förhoppnings komma fram till vilken elektronisk krets eller komponent det är som inte fungerar.

Multimetern har en tydlig, klar och bakgrundsbelyst LCD-display där de uppmätta värdena presenteras tydligt. Du kan efter mätning frysa uppmätta värden vilket möjliggör att lättare göra beräkningar samt notera värden i rapporter och liknande. 

Multimeter Qraft är batteridriven och säljs inklusive 2 stycken AAA-batterier. Mätinstrumentet indikerar vid lågt batteri så att du i förväg vet när det börjar bli dags att byta batterierna, instrumentet har även automatisk avstängning som gör att det stänger av sig själv efter 15 minuter om ingen aktivitet registrerats, detta sparar på batteriet och maximerar drifttiden på instrumentet. Den har ett robust skal och är falltestad upp till 2 m, en praktisk utformning designad för att klara tuffa miljöer som renoveringar ofta innebär. Testledningar och användaranvisning medföljer i förpackningen.