Multistolpe 70 x 70 mm - 2,7 m

Art.nr: 9013331

Multistolpe 70 x 70 mm - 2,7 m

Art.nr: 9013331
  • Multistolpe
  • Mått: 70 x 70 x 2700 mm
  • Tryckimpregnerad - NTR-A
159.00

Produktbeskrivning

Multistolpe ytimpregnerad

Multistolpen är en tryckimpregnerad (NTR-A) stolpe som passar till de flesta byggkonstruktioner. Multistolpen har många användningsområden och lämpar sig väl att använda som grund när du ska bygga exempelvis ett nytt staket eller ett stängsel, men även för många andra både större och mindre byggprojekt. Impregneringen gör stolpen tålig mot väder och vind och stolpen behöver inte behandlas. Den kan dock oljas in med träolja emellanåt för att behålla en snygg yta. Stolpens sidor är 70 mm breda och längden på stolpen är 2,7 m. Det är en rejäl, stabil och multiflexibel stolpe som ger en god grund till dina byggkonstruktioner av olika slag.

Tryckimpregnerad stolpe

Tryckimpregnering skyddar trä från röta, till skillnad från exempelvis träolja, som endast skyddar virkets yta, når tryckimpregneringen ända in till kärnan av stolpen. Det finns två märkningar för tryckimpregnering som visar att träet är behandlat och kvalitetskontrollerat: NTR-A och NTR-AB.

Den här multistolpen har märkning NTR-A. NTR-A märkningen rekommenderas för byggkonstruktioner i direktkontakt med mark eller sötvatten, och stolpen kan användas till exempelvis staketstolpar och bryggor.