Sveriges billigaste bygghandel

27. juni 2019

Enligt en stor prisjämförelse av svenska bygghandlare slår PriceRunner fast att jem & fix är Sveriges billigaste bygghandel

jem & fix är Sveriges billigaste bygghandel

I PriceRunners stora prisjämförelse av svenska bygghandlare 2019 står det klart att jem & fix är Sveriges billigaste bygghandel. PriceRunner, som är Sveriges största oberoende tjänst för jämförelseshopping, har i sin prisjämförelse jämfört priset på 18 olika, vanligt köpta ”Gör-det-själv"-produkter och sammanställt det totala priset för varorna för att avgöra vilken som är Sveriges billigaste byggmarknad. I prisjämförelsen står det klart att jem & fix, med stor marginal, är den billigaste byggmarknaden i Sverige. jem & fix visas i sammanställningen vara 8,5 % billigare än tvåan Bauhaus och hela 19 % billigare än Byggmax, som kommer på tredje plats.

- Vi är självklart glada och stolta över titeln som Sveriges billigaste bygghandel, men vi är inte överraskade, vi vet att vi är billigast och erbjuder därför även en stark prisgaranti som garanterar våra kunder att de alltid får ett lägre pris hos oss än hos våra konkurrenter.

Läs mer om prisjämförelsen i ett pressmeddelande från PriceRunner: Sveriges billigaste bygghandel.