På grund av extraordinär belastning tar vi för tillfället inte emot några ärenden via telefon och svarstiden på mejl och chatt är tyvärr längre än vanligt.
Vi har även förseningar i leveranser och leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

Regnvattentunna 210 l

Art.nr: 9512599

279,00/st
  • Regnvattentunna
  • 210 liter
  • Lock
  • Avtappningskran
Finns i lager butik
Lagerstatus uppdaterades senast: 1 jun 2020 0:18

Produktbeskrivning

Regnvattentunna 210 l

En regnvattentunna samlar upp regnvatten och är perfekt för alla hus och trädgårdar. Med en regnvattentunna kan du ta vara på regnvattnet och använda det naturliga vattnet till dina växter och plantor istället för att vattna dem med kranvatten. Vanligt kranvatten innehåller nämligen klor vilket i längden inte är bra för växterna. 

Regnvattentunnan rymmer 210 liter vatten och säljs inklusive lock och en avtappningskrav som gör det enkelt och smidigt att fylla vattenkannor och hinkar med det uppsamlade vattnet. Avtappningskranen ligger separat i förpackningen och du borrar själv hålet och fäster kranen på tunnan. Vi rekommenderar att fästa kranen lågt för smidig tappning samt för att kunna tappa vatten även när tunnan är halvfull. 

Tunnan är tillverkad av polypropen-plast och har höjden 72 cm. Diametern stiger från 48 cm i botten till 78 cm vid den övre kanten. För extra stabilitet och enklare tömning finns ett stativ för tunnan att stå på, stativet sälj dock separat.