Roundup Speed 1 L

Art.nr: 9058358

249,00/st
  • Roundup Speed
  • Snabbverkande ogräsmedel - synlig effekt inom 1 h
  • Färdigblandad 1 L
  • Sprayflaska med 3 inställningar av spraymönster

Produktbeskrivning

Roundup Speed Snabbverkande ogräsmedel

Roundup Speed är ett snabbverkande ogräsmedel som effektivt bekämpar ogräs i trädgården. Ogräsmedlet är färdigblandat och kan appliceras direkt på ogräset. Roundup Speed ger synlig effekt redan inom 1 timme, ett mycket snabbverkande bekämpningsmedel som passar perfekt för att få bort ogräs från markstensplattor, grusgångar, uteplatser, uppfarter och från rabatter.

Roundup Speed kommer i en sprayflaska med 3 inställningar av spraymönster, där du kan växla från bred till precis stråle för att anpassa appliceringen till olika delar av trädgården, samt möjlighet att låsa sprayflaskan med barnlås. Med den breda strålen skapas det en synlig skumeffekt som gör att du får en bra överblick över var du har sprayat ogräsmedlet. Var noggrann när du sprayar Roundup Speed i rabatten och andra ställen där du även har växter du vill bevara, så att du endast sprayar där du vill bekämpa växtligheten. Var även observant på att ogräsmedlet kan ge fläckar på trä, så spraya försiktigt på ogräset runt trädäcket.

Roundup Speed är glyfosatfritt och baserad på mättade fettsyror som snabbt bryts ner i naturen. Förpackningen innehåller 1 L färdigblandat ogräsmedel.

Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Roundup jpg.jpg