Roundup Speed PA Conc 1 L

Art.nr: 9064431

Roundup Speed PA Conc 1 L

Art.nr: 9064431
  • Roundup Speed PA Concentrate
  • Snabbverkande ogräsmedel - synlig effekt inom 1 h
  • Koncentrat, späds med vatten
  • Innehåll: 1 L
599.00

Produktbeskrivning

Ogräsmedel Roundup Speed PA Koncentrat

Roundup Speed PA Concentrate är ett snabbverkande ogräsmedel som effektivt bekämpar ogräs i trädgården. Ogräsmedlet är koncentrerat och ska spädas med vatten. Flaskan innehåller 1000 ml koncentrat och räcker till ca 435 m². Den smarta flaskan är designad med barnlås och integrerad mätkopp med automatisk retur, som gör ogräsmedlet lätt att blanda ut och som dessutom skyddar mot spill och klibbiga lock. 

Ogräsmedel Roundup Speed PA är mycket snabbverkande och ger synlig effekt redan inom 1 timme. Applicera gärna med tryckspruta på markstensplattor, grusgångar, uteplatser, uppfarter och i rabatter, för ettektiv bekämning av ogräs. Roundup Speed PA är glyfosatfri och baserad på mättade fettsyror som snabbt bryts ner i naturen. Medlet lämpar sig att användas från april till oktober.

Roundup Speed PA kan ge fläckar på trä, så spraya försiktigt på ogräset runt trädäcket. Var även noggrann när du sprayar ogräsmedel i rabatter och på andra ställen där du även har växter du vill bevara, så att du endast sprayar på den växtlighet som du vill bekämpa.

Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Roundup jpg

Info & guider