Just nu kan det förekomma längre leveranstider samt svarstider från vår kundtjänst. Vi arbetar hårt för att förkorta dessa. 

Silikon GS202 Tremco

Art.nr: 9041965

89,95/st
  • Kulör: Transparent
  • Volym: 310 ml
  • Livsmedelsgodkänd

Produktbeskrivning

Silikon GS202 Tremco. Detta är en högkvalitativ elastisk silikon för fogning av material som kommer i kontakt med livsmedel, dricksvatten och levande organismer. Passar även till glasningsfogar, toppförsegling av isolerrutor mm. Uppfyller kraven för kontakt med livsmedel och dricksvatten (KTW). Akvarier DIN 32622 samt badanläggningar och swimmingpools (KSW) (+30°C med fri klorhalt på 1 mg/liter). Vänligen kontrollera lokala begränsningar före användning.

Vanligt förekommande användningsområden är glasfogning, toppförspegling av isorelrutor eller i samband med livsmedelstillverkning, dricksvattentankar, akvarier, fisktankar, simhallar, spa och swimmingpools. Ej lämplig för material som är känsliga för ättiksyra under härdningen i kontakt med natursten t.ex. marmor pga blödningsrisk, vissa gummiblandningar pga att silikonen kan missfärgas, material som innehåller olja exempelvis tryckimpregnerat trä, betong-, murbruks-, tjär- och butylytor, polyethylen, neopren-, kloropren- och EPDM-gummi.

Kulör: Transparent.
Volym: 310 ml.