Slangvagn 30 m Hozelock

Art.nr: 9050033

Slangvagn 30 m Hozelock

Art.nr: 9050033
  • Slangvagn 
  • Inkl. 30 m slang (Maximal slanglängd 60 m ), 1/2" och 3/4" hankoppling, slangkoppling, stoppkoppling och munstycke
  • Handtag i mjukt skum som kan bli 75 cm långt
  • Hozelock
889.00

Produktbeskrivning

Hozelock slangvagn med trädgårdsslang på 30 meter

Slangvagn från Hozelock som förenklar bevattningen av hela trädgården! Med den här slangvagnen är det lika enkelt att gå runt med trädgårdsslangen i trädgården, som det är att rulla tillbaka den på slangvagnen när du har vattnat klart. Enkel att hantera och rulla med sig till trädgårdens alla vråer. Själva slangvagnen är en lätt version med mjukt skum på draghandtaget. Hantaget har en steglös justering och kan dras ut till en maximal höjd på 75 cm samt pressas till botten för att underlätta förvaringen. Det finns även en hållare på handtaget där du kan placera munstycket, så att änden av trädgårdsslangen alltid finns nära till hands.

Tillsammans med slangvagnen medföljer en 30 meter lång trädgårdsslang med diametern 12,5 mm. Om din trädgård kräver en längre trädgårdsslang är det inga problem att byta till en längre, slangvagnen rymmer nämligen en trädgårdsslang upp till 60 meter. När det kommer till upprullning av slangen så spelar det ingen roll om du har en längre eller kortare slang, den är precis lika enkel att rulla in oavsett läng. Slangvagnen har en manuell upprullning där slangen enkelt vevas in med handtaget på sidan av slangvagnen. 

Hankoppling och munstycke ingår

Slangvagnen har 2 breda hjul som gör att den kan stå stabilt på olika platser i trädgården. Förutom den 30 meter långa trädgårdsslangen ingår en 1/2 "och 3/4" hankoppling, slangkopplingar, stoppkoppling och munstycke. Trädgårdsslangen är fri från ftalater och tungmetaller.

Hozelock logo