Spelset

Art.nr: 9055361

Spelset

Art.nr: 9055361
  • Spelset med fyra spel
  • Catch ball, Scoop ball, Badminton & Fotboll
  • För utomhuslek
129.00

Produktbeskrivning

Spelset för utomhuslek

Fyll sommarlovsdagarna med härliga utomhuslekar i solen! Här finns ett komplett spelset med de allra roligaste utomhuslekarna för både barn och vuxna. Spela i trädgården, i parken eller varför inte på stranden mellan badtimmarna. Tillbehören är enkla att bära med sig på olika utflykter. Samtliga lekar i spelsetet spelas med fördel av minimum två personer.

Den första leken är catch ball som består av två plattor som vardera deltagare fäster vid vars en hand. Leken går ut på att en av spelarna börjar att kasta bollen mot sin spelkompis som då ska fånga bollen med hjälp av sin platta. Spelaren som fångar bollen tar sedan av bollen från sin platta och kastar tillbaka den likadant till den första spelaren och så fortsätter det. Bollen och plattan fungerar som ett kardborreband som fäster mot varandra med kraft. 

Den andra leken är Scoop ball som består av två skopor och en boll. Lägg bollen i skopan för att sedan "rycka" iväg den till din spelkompis och så fortsätter det fram och tillbaka. För att försvåra leken lite kan man eventuellt välja att göra till exempel en hinderbana samtidigt som bollen skickas mellan er. 

Den tredje leken består av två badmintonrack och en fjäderboll. Badminton är så enkelt som att spelarna med hjälp av racket skjuter fjäderbollen mellan varandra och försöker att hålla bollen i luften så länge som möjligt. Det finns specifika badminton regler om det är så att man vill försvåra spelet en aning. 

De fyra konerna tillsammans med den lilla fotbollen utgör den fjärde leken, vilket såklart bjuder in till all form av lek med boll. Med hjälp av konerna kan ni enkelt bygga upp en fotbollsplan där konerna agerar mållinjer.

Fyra enkla spel som håller barnen sysselsatta hela dagen!

Specifikationer

  • Catch ball
  • Scoop ball
  • Badminton
  • Fotboll inkl. 4 koner
udogleg_logo