Spik Självhäftande 2 kg 2-pack Tesa

Art.nr: 9054708

Spik Självhäftande 2 kg 2-pack Tesa

Art.nr: 9054708
  • Spik Självhäftande
  • Kapacitet per spik: 2 kg
  • För tapet och gips
  • 2-pack
69.95

Produktbeskrivning

Självhäftande spik från tesa® 2-pack

Tesa Smart Mounting Powerstrips är självhäftande spik för dig som enkelt vill kunna sätta upp tavlor på ömtåliga och strukturerade ytor som tapet och gips. På så vis behöver du inte oroa dig för att förstöra väggen med fula hål och märken. En praktisk produkt för dig som inte har en skruvdragare hemma eller för dig som inte känner att du vill hantera krångliga verktyg. Spiken är lättmonterad och du kan enkelt justera höjden för att få önskad höjd på din tavla.

Innan du fäster den självhäftande spiken mot väggen är det bra att rengöra väggytan för att förhindra att smuts hamnar mellan. Spiken fäster då bättre. Därefter fäster du monteringsstripsen som är den första av två delar. Tryck till monteringsstripsen ordentligt med hjälp av tummen i ca 5 sekunder för att se till att den fäster ordentligt i alla hörn. På monteringsstripsen finns det ett tunt lager som ska dras av för att slutligen kunna fästa den sista delen. Sista delen är det lager som är av plast, där själva kroken sitter. Även detta lager bör tryckas till i ca 5 sekunder för att det ska fästa ordentligt i det undre lagret. När de två lagren är uppmonterade på väggen är det bara att fälla ut spiken och hänga upp tavlor eller annat som du önskar att smycka din vägg med.

Den här självhäftande spiken sitter säkert och är enkel att flytta. Den lämnar inte heller några fula märken på väggen. Spiken håller för föremål med vikt upp till 1 kg per spik. Två spikar klarar alltså att hålla en max vikt på 2 kg. Spiken säljs inklusive självhäftande monterings strips och dessa kan enkelt bytas ut vid behov för att återanvända själva krokdelen. Spiken säljs i ett paket om två stycken.

TESA-Logo