Sprayfärg Primer Grå 400 ml Luxi

Art.nr: 9051975

Sprayfärg Primer Grå 400 ml Luxi

Art.nr: 9051975
  • Sprayfärg primer LUXI 
  • Färg: Grå blank
  • 400 ml
  • Skyddar mot rost
89.95

Produktbeskrivning

Grå sprayfärg

Sprayfärg primer grå är en snabbtorkande alkydgrundfärg som antingen kan användas för att spraya en yta grå eller för att förbehandla ytan inför övriga sprayfärger. Färgen skyddar mot korrosion (rost) och används därför fördelaktigt för att skydda ytor av metall. Färgen går att använda både inomhus och utomhus, den ger en god vidhäftning och lämpar sig att använda på metall, trä, glas och keramik.

Innan du börjar spraya är det viktigt att se till så att underlaget är rent, torrt samt fritt från fett, olja, vax och tvålrester. Tejpa och lägg ut täckande papp på omkringliggande ytor för att skydda mot färgstänk och skaka sprayburken i ca. 1 minut innan du börjar spraya. Skaka tills du hör att bollen i sprayburken kan röra sig fritt inuti burken och fortsätt sedan att skaka burken under sprayningens gång.

Sprayfärg primer innehåller 400 ml färg vilket räcker till 1-2 m². För bästa resultat bör du spraya med tunna skikt på ett avstånd av 20-30 cm. Färgen har en torkningstid på en timme men då den används som grundfärg ska färgen torka i minst tre timmar innan den målas över.

LUXI