Takrengörare Roof Cleaner Nilfisk

Art.nr: 9030396

Takrengörare Roof Cleaner Nilfisk

Art.nr: 9030396
  • Takrengörare Roof Cleaner 
  • Justerbart teleskoprör 1,1 - 4,1 m
  • Justerbart munstycke upp till 45°
  • För de flesta villatak, särskilt enplanshus
849.00

Produktbeskrivning

Takrengörare Roof Cleaner 

Takrengörare Roof Cleaner är ett smart tillbehör till din högtryckstvätt som är specifikt anpassat för takrengöring. Takrengöraren har ett teleskoprör som kan längdjusteras mellan 1,1 - 4,1 meter. Dessutom har den ett skummunstycke med en koncentrerad stråle, som kan spruta upp till 11 meters höjd vilket ger en samlad räckvidd på upp till 15 meter.

Nilfisk Roof Cleaner passar till alla Nilfisk Alto-tvättar med snabbfäste mellan högtrycksslangen och spolhandtaget. Den är lämplig för de flesta villatak (speciellt enplanshus) och fördelen med konceptet är att man får tillgång till hela taket utan att behöva klättra upp på det. Vid en regelbunden takrengöring blir man av med smuts och beläggningar på taket, som sliter på ytan och påverkar husets utseende negativt. Med Nilfisk-lösningen klaras uppgiften snabbt, lätt och säkert.

Munstycket har en koncentrerad stråle, som under lågt tryck lägger ut en skumfilm på taket och med hjälp av väder och vind löser upp smuts och andra beläggningar och taket blir efter en kort tid rent och snyggt. Munstycket kan justeras i olika vinklar på upp till 45°, så att man kan nå in i takets alla vinklar och hörn. Nilfisk Roof Cleaner fungerar även till Nilfisk bilborstar och tillbehör med Click & Clean.

Nilfisk logo