Vattenspridare Garden

Art.nr: 9025798

Vattenspridare Garden

Art.nr: 9025798
  • Vattenspridare med 17 munstycken
  • Kan vattna upp till 220 m²
  • För bevattning av gräsmatta, växter och buskar under årets torra perioder
  • Garden
139.00

Produktbeskrivning

Vattenspridare med max bevattningsområde 220 m²

Vattenspridare från Garden för bevattning av gräsmatta, växter och buskar under årets torra perioder. Vattenspridaren är enkel att reglera för ändring av vattningsområdet och kan vattna upp till otroliga 220 m². Vattenspridaren behöver bara startas och sköter tack vare sin vipp-funktion därefter sig själv. Ett perfekt alternativ för dig som precis har lagt ny gräsmatta som behöver vattnas kontinuerligt. Den ansluts enkelt till en vattenslang med 1/2" koppling. 

Vattenspridaren är också ett bra alternativ till vattenlek under varma sommardagar. Starta spridaren och låt både barn och vuxna springa fram och tillbaka i det svalkande vattnet.

Bevattning

En torr trädgård, rabatt och gräsmatta är i behov utav vatten för att kunna växa. Med en vattenspridare blir det enkelt att bevattna hela gräsmattan i omgångar. Du kopplar vattenslangen till vattenspridaren och låter sen vattenspridaren sköta sig själv. Under sommaren är den optimala tidpunkten för bevattning av gräsmattan tidig morgon omkring 3-6 tiden. Det beror på att temperaturen då är som lägst i marken och att vattnet avdunstar som minst. Det fungerar också att vattna sena kvällar. Bevattning mitt på dagen bör dock försöka undvikas då solen står som högst och temperaturen är som högst. Avdunstningen ökar mitt på dagen och bevattning kan ge brännmärken på bladen då solen värmer vattendropparna som ligger ovanpå. 

Vid bevattning av gräsmattan så bör gräset vattnas tills det är vått 10-15 cm ner i jorden, då kan vattenspridaren förflyttas för att vattna ett annat område på gräsmattan.

Green-it

Köp tillsammans