Altantak & terrasstak


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Altantak & terrasstak av hög kvalitet, till förmånliga priser!

Funderar du på att bygga tak över uteplatsen? Med ett altantak får du ett snyggt och praktiskt skydd som öppnar upp för möjligheten att njuta utomhus, även när solen steker på eller regnet hänger i luften. Hos jem & fix hittar du ett gediget utbud av högkvalitativa terrasstak från Canopia by Palram. Terrasstaken kombinerar estetik och praktisk användning för att skapa en utomhusmiljö som kan avnjutas i de flesta väderförhållanden. Med en enkel och smidig installation kan du snabbt njuta av utomhuslivet oavsett väderlek. Läs gärna vidare nedan eller scrolla upp för att läsa mer om respektive terrasstak i vårt sortiment!

Underhållsfria altantak i högkvalitativa material 

Genom att välja ett altantak tillverkat av högkvalitativa material, möjliggör du för en både vacker och långvarigt hållbar uteplats. Terrasstaken i vårt sortiment har alla underhållsfria konstruktioner i pulverlackerad aluminium och galvaniserat stål, tillsammans med UV-skyddande polykarbonattak. De kräver inget direkt underhåll och behåller sin stil under lång tid. Med sina tåliga konstruktioner och högpresterande egenskaper erbjuder de ett pålitligt skydd mot nederbörd och solens starka strålar. 

Gardiner och tillbehör till altantak och terrasstak 

Utöver vårt urval av terrasstak erbjuder vi även en mängd olika tillbehör, som både förbättrar funktionaliteten och estetiken på ditt terrasstak. Dessa tillbehör inkluderar bland annat sidoväggar, takgardinset och gardinsetförlängningar. Med en sidovägg får du möjligheten att stänga ditt terrasstak på sidan, vilket ger extra skydd mot vind och regn. Takgardiner minskar värmen från solen samtidigt som de förhöjer stilen och skapar en mysig stämning. Med rätt tillbehör till ditt terrasstak kan du skapa den perfekta utomhusmiljön för njutning året runt. 

Köp ditt terrasstak billigt hos jem & fix 

Skapa en fristad för avkoppling och njutning med ett stilfullt altantak – en investering som förlänger din utomhussäsong och förhöjer din livskvalitet. Längre upp på sidan kan du utforska alla våra olika modeller. Samtliga av våra terrastak beställs smidigt direkt i vår webbshop. Vi erbjuder fri frakt och snabb leverans direkt hem till din hemadress.

Mer altantak & terrasstak för pengarna!