Gödsel


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Gödsel och växtnäring till billiga priser!

Alla vet att gödsel är bra för växtligheten men att välja vilket gödsel man ska köpa bland alla sorter som finns kan kännas som en djungel. Behöver man verkligen ett specifikt gödsel för varje planta eller går det bra att använda vilket gödsel som helst? Här förklarar vi skilnaden på gödsel och gödsel och hjälper dig att hitta rätt näring till dina växter!

Stort utbud av gödsel

Vi på jem & fix älskar alla trädgårdens plantor och erbjuder därför ett stort utbud av olika sorters gödsel för att du ska kunna ge det absolut bästa till varje liten planta. Här hittar du bland annat gräsgödsel för att få en grön, tät och mossfri gräsmatta, ekologisk rosgödning som ger dig kraftiga, färgsprakande rosbuskar utan att påverka djurlivet och flytande tomatnäring som ger dina tomatplantor de bästa förutsättningarna för smakrika tomater. Men, även om specifikt framtagna gödsel är perfekta för olika plantor så går det oftast bra att använda allround gödsel som passar för hela din trädgård.

För dig som vill använda ett och samma gödsel till hela trädgården erbjuder vi flera sorters allround trädgårdsgödsel, kogödsel och hönsgödsel som passar för hela trädgården. Klicka dig vidare in på produktsidan för att läsa mer om gödslet och för att välja rätt gödsel för din trädgård. 

Vad är skillnaden på olika gödsel?

Skillnaden på olika sorters gödsel är oftast proportionerna av innehållet. Det finns naturgödsel som består av 100% torv, NPK gödsel som består av mineralerna Kväve (N), Fosfor (P) och Kalium (K), och gödsel från höns och ko som oftast består av en blandning av gödselkompost av djurspillning samt torv.

All gödsel ger näring till trädgårdens plantor men har olika effekt beroende på vad plantorna är i mest behov av. För bäst resultat rekommenderas ett gödsel som är anpassat för den rabatt, buske eller planta som du vill ge extra näring. Vi på jem & fix erbjuder mineralgödsel, djurgödsel samt kravmärkta och ekologiska naturgödsel för både allmän trädgårdsgödsling och för specifika odlingar.

Läs mer om innehållet på varje specifik gödsel-produkt, scrolla upp för att se hela vårt utbud av gödsel eller besök din närmaste jem & fix butik för att hitta rätt gödsel för din trädgård.

Mer gödsel för pengarna!