Mer julkänsla för pengarna!

Vi välkomnar julen!

Snart är julen här, denna underbara högtid som vi håller så kär.
Skapa julstämning i hus och trädgård med belysning, gran och pynt.
Hos jem & fix behöver det som tur är, inte kosta många mynt.
Välkommen att starta julen tillsammans med oss!

 

Julgransljus

Hur firar du jul?

Traditionell jul

Traditionellt & mysigt

Tycker du att julen ska firas i en klassisk julmiljö? Här har vi samlat några av våra mer traditionella julprodukter, med färgskalor i rött, grönt och vitt, blandat med produkter i halm och söta tomtar i olika storlekar.

Glittrig jul

Glitter & glamour

Vill du att julen ska innehålla mer pompa och ståt? Här hittar du produkter som ger ditt hem en lite lyxigare julkänsla, med färgskalor i guld, silver, grått, vitt och svart. Med stora praktfulla adventsstjärnor, och ljusstakar i metall. 

Naturlig jul

Avskalat & naturligt

Hör du till skaran som vill hålla julpyntet enkelt och modernt? Här finns produkter i naturmaterial såsom trä och papp, med en avskalad känsla som inte tar över rummet. Färgskalan går i vitt, svart, rött och naturfärgat trä.

Visste du?
En 100 LED-ljusslinga kan vara tänd i nästan en hel månad* och dra samma mängd el som en ugn förbrukar på 1 timme. 

* Om slingan är tänd ca 8 timmar/dag.

Källa: Mälarenergi AB

Julbelysning förbrukar lite el

Låt det lysa i vintermörkret!

Belysning som används specifikt runt jul, såsom adventsljusstakar och ljusslingor med LED-belysning drar väldigt lite el. De kan därför stå tända länge utan att kosta skjortan. Majoriteten av dagens LED-ljusslingor kan lysa i över 1400 timmar, och bara dra 1 kWH. Du kan alltså lysa upp hem och trädgård hela julen, utan att vara rädd för att det drar upp elkostnaderna för mycket. Vi har massor med julbelysning för inomhusbruk till riktigt låga priser, så att du kan sprida julstämning i hus och hem!

Du hittar hela vårt utbud med adventsstjärnor och adventsljusstakar här

Julstjärnor

Lys upp trädgården!

Lysande LED-djur

Lysande trädgårdsfigurer

Sätt ljus på trädgården med LED-figurer i olika färger och former. Vi har allt från slingor med små lysande ekorrar och fåglar, till stora älgar, renar och snögubbar. Här har vi samlat hela vårt sortiment med lysande trädgårdsfigurer.

Jultrappa

Inbjudande utomhusdekorationer

Skapa en mysig julkänsla med utomhusdekorationer, vid fasad och uteplats. Vad sägs om ett lysande dekorationsträd, en liten tomtenisse med lykta, eller en värmande eldskål? Här har vi samlat massor med juliga utomhusdekorationer.

Utbyggnadsbar ljusslinga

En kabel - många möjligheter!

Vill du kunna bygga samman ett eget system med ljusslingor, ljusnät och istappsslingor? PRO professionella ljussystem ger dig möjligheten att skapa precis den uppsättning av julbelysning som passar i din trädgård.

T-koppling, 5-vägs grenkontakt och anslutningskabel ger dig nya möjligheter att förlänga och bygga på dina ljusslingor - upp till 100 meter. Ljussystemet har en flexibel och stark gummikabel, som ger extra bra hållbarhet och isolering.

Ljusslingor utomhus

Julklappstips!

Vad önskar du dig i julklapp i år? Kanske en ny borrmaskin till dina hemmaprojekt, eller en brandsläckare att ställa intill eldstaden? Om du frågar oss på jem & fix är de bästa julklapparna de som vi faktiskt behöver, eller som vi vet kommer användas mycket. En omtyckt julklapp ger oss så mycket glädje - såväl om det är något vi ger bort eller själva får ta emot. Här nedanför har vi samlat några populära produktkategorier, innehållandes mängder med produkter som passar perfekt som julklapp! 

 

Vi vill även slå ett extra slag för den hemmagjorda julklappen, som ofta är både miljövänlig och billig! Den egentillverkade julklappen visar alltid lite extra omtanke, eftersom det innebär att du skänker av din tid och energi. Vi har allt du behöver för att kunna tillverka exempelvis underlägg, skärbrädor eller en fågelholk i trä. Du kan dessutom bygga alldeles utmärkta spel, så som luffarschack eller kubb! Om du vill lära dig gjuta med betong för att skapa exempelvis krukor eller ljusstakar, hittar du vår guide här.

Ge ett verktyg till en händig,
fixarglädjen blir beständig.
Hamra, slipa eller såga,
våra priser är alltid låga!

Saknar vännen skydd mot brand,
varnare, släckare eller förband?
Hjälp din vän att undgå kris,
dessutom till ett riktigt lågt pris!

Smart el

Dras din släktning till teknik?
Får vi tipsa om smart elektronik?
Styr hemmets prylar med en app,
billig, bra och uppskattad klapp!