Lövstoppare 2 m

Art.nr: 9048405

Lövstoppare 2 m

Art.nr: 9048405
  • Lövstoppare
  • Längd: 2 m
  • För 100-125 mm breda rännor
  • Väder- och UV-beständigt
89.95

Produktbeskrivning

Lövstoppare för hängrännor

Du kanske känner igen problemet, när löv och kvistar fastnar i din hängränna och sätter stopp i ditt takavvattningssystem? Med denna lövstoppare håller du hängrännor och stuprör fria från löv och kvistar. Löven fastnar då istället på den runda sidan av lövstopparen där de torkar och blåser sedan iväg med vinden. Genom att hålla hängrännan fri från löv, förebygger du översvämning i hängrännan och regnvatten kan då enkelt ledas från taket till marken utan risk för att göra skada på husets in- och utsida. 

Så monterar du lövstopparen

Takrännenätet monteras snabbt och enkelt genom att bocka ner nätet i hängrännan. Tillhörande fästbyglar med artnr: 9048406 går att köpa separat och kan monteras för att ge takrännenätet ett bättre fäste i hängrännan.

Takavvattningen har en stor betydelse

Att vattenavrinningen fungerar som den ska är mycket viktigt för att skydda husets stomme och insida från nederbörd. Taket tillsammans med hängrännor och stuprör har som uppgift att transportera bort regn- och smältvatten från fastigheten. Kontrollera att vattenavrinningen fungerar med jämna mellanrum och rensa bort löv, kvistar och annat som hamnat i hängrännan.

Specifikationer

Längd: 2 m 
Färg: Svart

Passar till rännor med en bredd på 100-125 mm.

Köp tillsammans

Info & guider