Muff Svart

Art.nr: 9017689

Muff Svart

Art.nr: 9017689
  • Muff till renstratt
  • Bildar en övergång mellan renstratt och dagvattenledning
  • Färg: Svart
47.95

Produktbeskrivning

Renstrattmuff Svart

För att reducera stuprörets storlek kan du använda en renstrattmuff. En renstrattmuff fungerar som en övergång mellan renstratten och dagvattenledningen. 

Montering av Renstrattmuff Svart

Muffen monteras enkelt på de rör som är kopplade till dagvattenledningen. Därefter monteras renstratten samman med påskjutsröret och fästs därefter i stuprännan.

Viktigt med en fungerande takavvattning

En samling av löv och kvistar i din hängränna kan innebära översvämning vid nederbörd. Samtliga delar av ett takavvattningssystem så som tak, hängränna och stuprör har som uppgift att transportera bort smält- och regnvatten från huset. Det är därför viktigt att med jämna mellanrum kontrollera att takavvattningssystemet fungerar som det ska för att skydda husets stomme och insida från nederbörd. För att undvika översvämning i hängrännan är det därför bra att ibland tömma häng- och stupränna på föremål som ligger och blockerar. För att förhindra att löv och annat faller ner och fastnar i hängrännan kan man välja att montera upp en lövstoppare. Löven fastnar då uppe på lövstopparen där de torkar och sen blåser iväg. Lövstoppare kan du hitta här.

Specifikationer

Färg: Svart

Info & guider