Muff Vit

Art.nr: 9017661

Muff Vit

Art.nr: 9017661
  • Muff till renstratt
  • Bildar en övergång mellan din renstratt och dagvattenledning
  • Färg: Vit
43.95

Produktbeskrivning

Renstrattmuff Vit

En renstrattmuff används för att reducera stuprörets storlek och fungerar som en övergång mellan din renstratt och dagvattenledningen. 

Montering av Renstrattmuff Vit

Renstrattmuffen monteras enkelt på de rör som är kopplat till dagvattenledningen. Därefter monterar du samman renstratten med påskjutningsröret som i sin tur fästs vid stuprännan.

Viktigt med regelbunden rengöring av takavvattningssystemet

När löv och kvistar fastnar i hängrännan blir det snabbt översvämning vid nederbörd. Det är viktigt med en fungerande vattenavrinning för att skydda husets stomme och insida från nederbörd. Samtliga delar av ett takavvattningssystem så som tak, hängränna och stuprör har som uppgift att transportera bort regn- och smältvatten från huset. Det är därför viktigt att med jämna mellanrum kontrollera att takavvattningssystemet fungerar som det ska. Det är då bra att rensa häng- och stupränna på bland annat löv och kvistar. För att förhindra att löv och annat faller ner och fastnar i hängrännan kan man välja att montera lövstoppare. Löven fastnar då uppe på lövstopparens där de torkar och sen blåser iväg. Lövstoppare kan du hitta här.

Specifikationer

Färg: Vit