Multispackel 250 g Stabile

Art.nr: 9055928

Multispackel 250 g Stabile

Art.nr: 9055928
  • Multispackel
  • 250 g
  • För gips, betong, tegel och puts
  • Stabile
29.95

Produktbeskrivning

Multispackel för inom- & utomhusbruk

Ett universellt spackel från Stabile som används för att reparera stora hål, sprickor och andra fel i exempelvis gips, betong, tegel och puts. Multispackel är särskilt lämpligt för borrhål i väggar. Det är enkelt att applicera och utgör en bra bas inför ytterligare behandling.

Räckvidden är ca 1,5 kg/m² vid skikttjocklek 1 mm. Torktiden beräknas vara ca 2 timmar/mm, men den varierar beroende på skikttjocklek, temperatur, luftfuktighet och ventilation i rummet. 

Förbered innan spackling

Innan du börjar spackla, städa undan lösa föremål från området som ska behandlas. Rengörs ytan och tvätta vid behov. Låt området torka ordentligt innan du börjar spackla. Högabsorberande ytor bör behandlas med en lämplig primer innan spacklet appliceras. 

Så applicerar du Multispackel

Spacklet appliceras med en lämplig spackel som är ett typ av blad med ett handtag som hjälper till att fördela och släta ut spackelmassan. Pressa ordentligt med spackelmassa in i hålet eller sprickan som du önskar fylla och släta till ytan med spackeln. Den maximala tjockleken på ett lager spackel får vara 1 mm. Är det ett större hål som ska fyllas bör detta ske i två omgångar. Fyll ungefär till hälften av hålet, låt torka i 1-2 timmar och fyll därefter igen resten av hålet. När ytan är helt torr - slipa med sandpapper för att få till en slät yta. Ta bort efterföljande damm och smuts. Rengör verktygen i ljummet vatten efter avslutat arbete. Temperaturen måste vara minst + 5 ° C vid applicering. 

stabile_rod

Köp tillsammans

Info & guider