Påskjutsrör 90 Vit

Art.nr: 9017650

Påskjutsrör 90 Vit

Art.nr: 9017650
  • Påskjutsrör till rör med dimension 90 mm
  • Mått: 323 x 306 x 95 mm
  • Dimension: 95 mm 
  • Färg: Vit
139.00

Produktbeskrivning

Påskjutsrör Vit

Ett påskjutsrör monteras för att bilda en övergång mellan renstratt och stuprör. Genom att ansluta dessa så minimerar du vattenstänk när regnvattnet möter gallret i renstratten. Påskutsrörets ena ände är anpassad för monteras över stupröret medan den andra änden är snedkapad för att passa vinkeln på gallret i renstratten, monteringen är på så vis enkel och smärtfri. Påskjutsröret har dimensionen 95 mm och fäster bra på rör med dimension 90 mm då det är konformerat så de fäster vid varandra. 

Montering av Påskjutsrör Svart

Påskjutsröret monteras först på stupröret och därefter placeras renstratten på plats mellan påskjutsröret och dagvattenröret. Den snedkapade änden förs sedan ihop med renstratten där det snedvända gallret är placerat. Inga verktyg krävs för att montera påskjutsröret. Röret har två olika längder på grund av att det är kapat i ena änden. Ena sidan av röret är 306 mm långt och andra sidan 323 mm lång. Rörets dimension är 95 mm. Detta påskjutsrör är i färgen vit. 

Viktigt med en bra vattenavrinning

Att vattenavrinningen från fastigheter fungerar är mycket viktigt för att skydda fastighetens stomme och insida från nederbörd. Taket tillsammans med hängrännor och stuprör har som uppgift att transportera bort regn- och smältvatten från fastigheten. Takavvattningen bör kontrolleras med jämna mellanrum för att säkerställa att den fyller sin rätta funktion. 

Specifikationer

Dimension: 95 mm
Längd: 323 x 306 x 95 mm
Färg: Svart

Info & guider