Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Pool, spa & dusch


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Pool, spabad & utedusch till billiga priser!

Köp en pool till trädgården och njut av härligt svalkande bad i sommar! Vi erbjuder ett stort utbud av pooler i olika storlekar. Här hittar du allt från den stora familjepoolen, till små uppblåsbara barnpooler. Flera av de större poolerna säljs inklusive pump, filter och avloppsventil. Bara att fylla med vatten och sedan hoppa i!

Familjepool till billigt pris

En pool i trädgården bjuder in till många härliga och roliga sommardagar tillsammans med familj, vänner och grannar. Bjud in till ett poolparty med plask och lek i poolen, eller ta en stund för dig själv och flyt runt på en badmadrass i lugn och ro. Med en pool i trädgården kan du verkligen ta vara på sommarens fina och soliga dagar! Klicka vidare för att hitta en familjepool som passar din familj och trädgård. Vi har flera familjepooler till billiga priser.

Barnpool för de minsta

För de minsta erbjuder vi uppblåsbara barnpooler i flera olika modeller och design. Här hittar du färgglada barnpooler med roliga mönster. Barnpoolerna finns i olika storlekar och är alla perfekta för plask och vattenlek under sommaren.

Spabad i trädgården

Här hittar du även härliga spabad att ställa ute i trädgården eller på uteplatsen. Vårt fantastiska Lay-Z Spa Miami är ett uppblåsbart spabad med ett inbyggt uppvärmningssystem. Spabadet har dessutom air-jets bubblor som ger dig en avkopplande massage. Uppvärmningssystemet värmer upp vattnet upp till 40 grader vilket gör spabadet perfekt för kvällsdoppet och du kan ta ett varm och skönt bad utomhus även efter solen gått ner och det börjat bli svalt i kvällsluften. Spabad Lay-Z Spa Miami är ett billigare alternativ än en jacuzzi men ger dig ändå en lyxig och härlig spaupplevelse.

Utedusch till poolen

Utöver alla våra pooler hittar du här även en praktisk utedusch som är perfekt att skölja av sig i innan du ska hoppa ner i poolen. Genom att duscha innan du badar håller du både poolen och vattnet rent längre. Uteduschen kan enkelt anslutas till trädgårdsslangen och värmer sedan upp vattnet med hjälp av solenergi så att du kan ta en varm dusch innan du hoppar ner i poolen.

Vi på jem & fix vill att alla ska ha råd att uppfylla drömmen om en pool i trädgården. Därför erbjuder vi pooler till billiga priser. Scrolla upp för att se hela vårt utbud av pooler till trädgården och hitta en pool som passar dig.

Mer pool för pengarna!