Skärm Classic 180 x 180 cm

Art.nr: 9016925

Skärm Classic 180 x 180 cm

Art.nr: 9016925
  • Skärm Classic
  • Mått: 180 x 180 cm
  • Impregnerat trä
799.00

Produktbeskrivning

Skärm Classic

Skärm Classic är en stilfull och diskret staket-skärm som passar perfekt för att rama in trädgården, uteplatsen eller poolområdet. Genom att sätta upp en skärm får du en lugn och behaglig avskärmning från omgivningen och du kan i lugn och ro njuta i trädgården utan att störas av grannar, förbipasserande och trafik från gatan.

Skärm Classic står väl emot påfrestningar från regn och vind, den är tillverkad av tryckimpregnerat trä och märkt NTR-AB. Skärmen är utformad med tunga ramar i storleken 45 x 68 mm. Hela skärmen har måtten 180 x 180 cm och du kan enkelt montera ihop flera skärmar för att täcka så stor yta du önskar. Det är en hög och stabil skärm som ger en stilfull inramning av trädgården och skapar en privat och lugn miljö i trädgården. 

Tryckimpregnering

Tryckimpregnering är den enda metod som skyddar hela virket från röta och NTR-AB märkning är vad som rekommenderas för byggkonstruktioner utomhus ovan mark. Tryckimpregneringen gör att träet inte behöver underhållas för att ges skydd mot röta, dock kan skärmen oljas in med träolja emellanåt för att behålla den snygga ytan. 

Info & guider