Skärm Classic 180 x 97 cm

Art.nr: 9016927

Skärm Classic 180 x 97 cm

Art.nr: 9016927
  • Skärm Classic
  • Mått: 180 x 97 cm
  • Impregnerat trä
649.00

Produktbeskrivning

Skärm Classic 

Skärm Classic är en diskret skärm i snygg design. Skärmen passar perfekt för att rama in trädgården, uteplatsen, poolområdet eller andra delar av tomten. Genom att sätta upp en skärm får du en lugn och behaglig avskärmning från omgivningen och du skapar en avslappnande atmosfär där du kan njuta utan att störas av grannar, förbipasserande och trafik utifrån gatan.

Skärmen är uppbyggd med tunga ramar i storleken 45 x 68 mm. Den finns i olika storlekar, just den här modellen är något lägre än de andra och har måtten 180 x 97 cm. Du kan enkelt montera ihop flera skärmar för att täcka just så stor yta som passar för din trädgård och skapa en stilfull inramning samt en lugn och privat miljö. 

Tryckimpregnering

Skärm Classic är tillverkad av tryckimpregnerat, NTR-AB märkt trä, vilket gör att den garanterat klarar av påfrestningar från regn och vind. Tryckimpregnering är den enda metod som skyddar hela virket från röta och skärmen behöver inte underhållas för att ges ett långvarigt skydd, den kan dock strykas med träolja emellanåt för att behålla den snygga ytan.

Info & guider