Skärm Classic 90 x 180 cm

Art.nr: 9016926

Skärm Classic 90 x 180 cm

Art.nr: 9016926
  • Skärm Classic
  • Mått: 90 x 180 cm
  • Impregnerat trä
549.00

Produktbeskrivning

Skärm Classic 

Skärm Classic är en stilren och diskret staketskärm som passar perfekt för att rama in uteplatsen, poolområdet eller hela trädgården. Genom att sätta upp en skärm skapar du en stillsam och behaglig avskärmning från omgivningen och du kan i lugn och ro njuta i trädgården utan att du behöver störas av grannar, förbipasserande och trafik från gatan.

Skärmen är uppbyggd med tunga ramar i storleken 45 x 68 mm. Skärm Classic finns i olika storlekar, det här är den smalare modellen med måtten 90 x 180 cm. Du kan enkelt montera ihop flera skärmar för att täcka så stor yta som du önskar. Det är en hög och stabil skärm som ger en neutral men samtidigt stilfull inramning av trädgården och miljön i trädgården får på en gång en lugn och privat känsla.

Tryckimpregnering

Skärm Classic är tillverkad av tryckimpregnerat trä och märkt NTR-AB. Tryckimpregnering är den enda metod som skyddar hela virket från röta och skärmen klarar mycket väl av påfrestningar från regn och vind. Tack vare tryckimpregneringen behöver träet inte underhållas för att skyddas mot röta, dock kan skärmen oljas in med träolja emellanåt för att behålla den snygga ytan. 

Info & guider