Snabbspackel 250 g Stabile

Art.nr: 9055925

Snabbspackel 250 g Stabile

Art.nr: 9055925
  • Snabbspackel
  • Innehåll: 250 g
  • För puts, gips, betong & tegel inomhus
  • Stabile
39.95

Produktbeskrivning

Snabbtorkande spackel

Spackel från Stabile är en massa som används för att reparera mindre hål, sprickor och bulor i gips, puts, betong och tegel. Spackelmassan är för inomhusbruk och är enkelt att applicera och bildar en jämn och fin yta som kan målas över om man önskar. 

Räckvidden är ca 1,5 kg/m² vid skikttjocklek 1 mm. Torktiden är ca 15-30 min/mm. Torktiden varierar beroende på skikttjocklek, temperatur, luftfuktighet och ventilation i rummet. 

Förbered ytan innan fyllning

Innan du fyller skadan med spackelmassa är det viktigt att förbereda ytan för bästa resultat. Ta bort lösa föremål från det område som ska repareras. Vid behov, rengör även området för att avlägsna smuts och damm. Se till att området får torka ordentligt innan fyllning. Högabsorberande ytor bör behandlas med en lämplig primer innan spacket appliceras. 

Applicera spackelmassan

Spacklet appliceras med en lämplig spackel som är ett typ av blad med ett handtag som hjälper till att fördela och släta till vid fyllning. Pressa in ordentligt med spackelmassa i hålet eller sprickan du önskar fylla. Den maximala tjockleken på ett lager spackel ska vara 1 mm. Vid större/djupare områden bör en beläggning appliceras först och sedan en andra beläggning efter 15-30 minuter. När ytan är helt torr, slip med sandpapper för att få en helt slät yta. Ta bort efterföljande damm och smuts. Rengör verktygen i ljummet vatten efter avslutat arbete. Temperaturen i rummet måste vara minst + 5 ° C vid applicering. 

stabile_rod

Köp tillsammans

Info & guider