Spa Startset Swim & Fun

Art.nr: 9047034

Spa Startset Swim & Fun

Art.nr: 9047034
  • Spa Startset
  • För rengöring av spa-bad
  • Inehåller: Alla nödvändiga spa-kemikalier, CleanTab klor-desinfektion, teststickor & filterfix
  • Swim & Fun
699.00

Produktbeskrivning

Poolrengöring Startset Spabad

Det här Startsetet från Swim & Fin innehåller alla de kemikalier som är nödvändiga för rengöring av ditt spabad, samt en lättöverskådlig och informativ guide, vilket gör att du snabbt och enkelt kommer igång med ditt spabad. 

Spa Startset innehåll:

CleanTab - En snabbupplöslig och pH neutral klortab för klorbaserad desinfektion av vattnet. CleanTab används både när spa-badet fylls upp och för löpande desinfektion.

Test Strips - Teststickor som används för att snabbt och enkelt mäta vattnets pH-nivå Plus/Minus samt vattnets klorvärde. Teststickorna doppas i vattnet och resultatet läses sedan enkelt av på behållaren. Den ideala pH värdet för ditt spabad ligger mellan 7,0 och 7,4.

pH-Plus - Används för att justera pH-värdet i vattnet. Om teststickorna visar att vattnet har för lågt pH-värde (mjukt vatten) justeras det med pH Plus.

pH-Minus - Används för att justera pH-värdet i vattnet. Om teststickorna visar att vattnet har för högt pH-värde (hårt vatten) ska pH-Minus användas.

Filterfix - Används för rengöring av spa-badets filter. Poolens filter är effektivt för att fånga upp små orenheter i vattnet, exempelvis smuts, damm, döda hudceller m.m. Detta skapar beläggningar som täpper igen filtret och det är därför viktigt att rengöra filtret regelbundet. Rengöringen bör göras med 2-3 veckors mellanrum, men är beroende av hur ofta spabadet används etc.

Swim_Fun

Info & guider