Takrännenät 160 x 6000 mm

Art.nr: 9029502

Takrännenät 160 x 6000 mm

Art.nr: 9029502
  • Takrännenät
  • Väder- och UV-beständigt
  • Bredd: 160 mm Längd: 6000 mm 
  • Lätt att montera
69.95

Produktbeskrivning

Takrännenät Svart

Ett takrännenät hindrar löv, kvistar och skräp från att landa och fastna i hängrännan. Vid nederbörd riskerar en hängränna fylld med löv och kvistar att stoppa regnvattnet från att ta sig ner till marken via husets takavvattningssystem. Vattnet sipprar då istället ut över kanten på hängrännan och kan medföra skador på husets fasad och stomme. Ett takrännenätet förebygger översvämning i hängrännan och fungerar så enkelt som att löv och kvistar fastnar på nätets rundade sida där de torkar och sedan blåser bort med vinden.

Montera ett takrännenät som förenklar underhållningen av din takavvattning, du slipper på så vis tömma hängrännan på löv och kvistar med jämna mellanrum. Nätet är tillverkat i kraftig polyethylen, som är både väder- och UV-beständigt. 

Montering av takrännenät

Takrännenätet monteras snabbt och enkelt genom att bocka ner nätet i hängrännan. Är takrännenätet för brett för hängrännan är det enkelt att antingen klippa till eller såga av till önskat mått.

Viktigt med ett bra takavvattningssytem

Vid nederbörd är det viktigt att inte underskatta vikten av ett bra takavvattningssystem. Tillsammans med taket är hängrännornas och stuprörens uppgift att leda regn- och smältvatten bort från fastigheten. En välfungerande takavvattning hjälper dig därför att undvika skador på husets stomme och fasad vid nederbörd.

Specifikationer

Bredd: 160 mm
Längd: 6000 mm
Färg: Svart

 

Info & guider