Trälasyr Grön 5 L Træfix

Art.nr: 9030963

Trälasyr Grön 5 L Træfix

Art.nr: 9030963
  • Trälasyr 
  • Innehåll: 5 L
  • Kulör: Grön
  • Oljebaserad
389.00

Produktbeskrivning

Grön Trälasyr 5 liter

Låt ditt trä åldras vackert och återskapa träets naturliga elegans! Med trälasyr kan du skapa en vacker och samtidigt skyddande yta på träet. Trälasyren från Træfix är en oljebaserad trälasyr i grön kulör som både sätter en grön ton på träet samtidigt som träets naturliga struktur och ådring framhävs. Dessutom har mögel- samt flamskyddsmedel tillsats för att ge träet en skyddande yta.

Trälasyren är lättstruken samt enkel och smidig att arbeta med. Den här hinken innehåller 5 liter lasyr, och har en beräknad åtgång på mellan 5 och 13 kvm per liter lasyr. Att åtgången varierar såpass mycket beror på träets struktur, dess sugförmåga samt om träet har varit målat med en annan kulör tidigare, och därmed skiljer det sig hur mycket lasyr som går åt vid målning från yta till yta.

Torktiden för lasyren är ca. 3 timmar och den kan sedan övermålas efter 24 timmar. Trälasyren från Träfix har en hållbarhet på upp till 3 år och håller under den tiden de målade träytorna naturligt vackra samt skyddande mot vädrets påfrestningar.

Traefix_logo

Info & guider