Trälasyr Svartbrun 5 L Træfix

Art.nr: 9033647

Trälasyr Svartbrun 5 L Træfix

Art.nr: 9033647
  • Trälasyr Träfix
  • Innehåll: 5 L
  • Oljebaserad
  • Kulör: Svartbrun
389.00

Produktbeskrivning

Svartbrun Trälasyr Träfix

Trä har en vacker och naturlig elegans som en enkelt kan bevara genom att stryka träet med trälasyr. Svartbrun trälasyr från Træfix ger träet en vacker yta samtidigt som lasyren skyddar träet från påfrestningar från väder, vind och annat som sliter på träet.  Træfix trälasyr är en oljebaserad lasyr med en transparent svartbrun ton. Lasyren framhäver och återskapar träets naturliga struktur och ådring, dessutom har den ett tillsatt mögel- och flamskyddsmedel som skyddar den målade ytan.

Trälasyren är lättstruken och smidig att måla med. Förpackningen innehåller 5 liter lasyr, med en beräknad täckförmåga på mellan 5 och 13 kvm per liter. Åtgången varierar på grund av att olika träytor har olika struktur och sugförmåga samt kan även påverkas av om träet har varit målat med en annan kulör tidigare.

Torktiden för lasyren kan beräknas ca. 3 timmar och ytan kan därefter övermålas efter 24 timmar. Trälasyren från Träfix har en hållbarhet på upp till 3 år och gör att dina målade träytor hålls naturligt vackra samt skyddande mot vädrets påfrestningar.

Traefix_logo

Info & guider