Växthus


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Växthus för varje trädgård!

Är det äntligen dags att köpa växthuset som du alltid drömt om? Ett vackert, dekorativt växthus som blir din egen harmoniska oas där du kan odla grönsaker, blommor och skapa din egen örtträdgård. Eller vill du använda växthuset som ett uterum där du bjuder in familj och vänner till trevliga fikastunder och långa sommarkvällar.

Ett växthus kan vara en fantastisk del av trädgården och det bjuder in till både odling och avkoppling. Med ett växthus kan du förlänga odlingssäsongen från tidig vår till sent in på hösten och dina gröna fingrar har alltid något att göra. Låt växterna frodas i ett varmt klimat och plantera alla dina favoritblommor och grödor.

Växthus med rutor i glas eller plast?

Vi erbjuder dig ett stort utbud av växthus i olika modeller och storlekar. Här hittar du växthus som passar både den stora trädgården likväl som den lilla. Våra växthus har profiler i aluminium och antracit och paneler i glas eller plast. Känn efter vad som passar bäst i din trädgård och välj det material som du önskar till ditt växthus. 

Växthus med hemleverans

En del växthus kan du köpa i våra butiker och ta med hem på en gång. Men de flesta växthus i vårt sortiment köper du som en beställningsvara och får det sedan tryggt och säkert levererat hem till dig, utan att det kostar dig något extra. Om du beställer en sockel till ditt växthus i samband med att du köper växthuset ingår oftast frakten även för växthussockeln. Alla beställningsvaror beställs alltid och betalas i någon av våra jem & fix butiker. Specifika villkor för vad som gäller för varje växthus kan du se på respektive produktsida.

Vi på jem & fix lågprisbyggmarknad önskar att alla som vill ska ha råd med ett växthus. Därför erbjuder vi växthus till billiga priser. Kanske är det äntligen dags för din dröm om ett växthus att slå in? Scrolla upp och klicka dig runt bland vårt stora sortiment av växthus och välj vilket växthus du önskar till din trädgård.

Mer växthus för pengarna!