Vägglampa June Sensor Philips

Art.nr: 9046783

Vägglampa June Sensor Philips

Art.nr: 9046783
  • Vägglampa June
  • Med sensor
  • Kapslingsklass: IP44
  • Exkl- ljuskälla
599.00

Produktbeskrivning

Vägglampa June med sensor

Lys upp din trädgård och husfasad med ett vackert ljus. Vägglampa June från Philips är en stilfull trädgårdslampa som sprider ett stämningsfullt, varmvitt ljus och lyser elegant upp när mörkret faller. Armaturen är konstruerad av högkvalitativt formgjuten aluminium och syntetmaterial av överlägsen kvalitet. Den har en rund, kupolformad utformning i en antracitgrå kulör och gör sig snygg på husfasaden där den sprider ett välkomnande och rogivande ljus.

Vägglampa June är utrustad med en rörelsesensor som scannar av området och tänder lampan automatisk när någon rör sig i bevakningsområdet. Montera vägglampan vid entrén eller vid ytterdörren för att alltid välkomnas med ett vackert ljus när du kommer hem. Lampor med rörelsesensorer ger dessutom en känsla av trygghet då de alltid informerar när någon närmar sig. 

Lampan är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har kapslingsklass IP44 vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten och godkänd för utomhusbruk. Måtten på armaturen är 13,5 x 19,5 cm.

Lampan ger ett varmvitt ljus och har en livslängd på upp till 10 000 brinntimmar. Lampan har spänningen 220-240V och levereras utan ljuskälla. Du behöver en ljuskälla med sockel E27. Armaturen är inte dimbar.

Philips

Specifikationer

Typ Värde
Bredd 13,5 cm
Höjd 19,5 cm
Volt 220-240V
Färg Antracitgrå
Sockel E27
Ljuskälla Ingår ej
IP-klass IP44
Varumärke Philips

Info & guider