Vägglampa Stock Sensor Philips

Art.nr: 9051860

Vägglampa Stock Sensor Philips

Art.nr: 9051860
  • Vägglampa Stock sensor
  • Skyddsklass: IP44
  • Inkl. 6W LED-ljuskälla
  • Philips
599.00

Produktbeskrivning

Vägglampa Stock med sensor

Vägglampa Stock från Philips är en stilfull trädgårdslampa med rörelsesensor. Lampan sprider ett vackert varmvitt ljus och slås automatiskt på när någon närmar sig. Att ha trädgårdsbelysning med rörelsesensor skapar både en välkomnande känsla och inger trygghet då lampan informerar dig när någon befinner sig i din trädgård. Dessutom hjälper rörelsesensorn till att spara energi då lampan inte står och lyser i onödan när ingen är där. 

Vägglampa Stock har höjden 24,6 cm, längden 18 cm och bredden 8,8 cm. Den är tillverkad av formgjuten aluminium och har en snygg antracitgrå färg. Det är diskret vägglykta som maximerar ljusfördelningen och ger ett vackert och praktiskt ljussken över trädgården. Montera lampan på väggen vid entrén eller infarten till huset och låt dig mötas av ett välkomnande sken varje gång du kommer hem.

Lampan har IP-märkning IP44 vilket innebär att lampan lämpar sig för utomhusbruk och tål regn- samt vattenstänk. En 230 V, 6W LED-ljuskälla medföljer när du köper armaturen. Ljuskällan är en lågenergilampa som ger ett totalt ljusflöde på 600 lumen, den har en livslängd på 25.000 timmar vilket beräknas motsvara hela 25 år. 

Philips

Specifikationer

Typ Värde
Vikt 0,640 kg
Längd 18 cm
Volt 230V
Höjd 24,6 cm
Max Watt 6W
Bredd 8,8 cm
Färg Antracitgrå
Ljuskälla Inbyggd LED-modul
IP-klass IP44
Varumärke Philips

Dokument

Info & guider