Grästrimmer


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Grästrimmer till billigt pris!>

Med en grästrimmer kan du flexibelt och smidigt komma åt att klippa gräset på alla de ytor där gräsklipparen inte kan ta sig fram. En grästrimmer underlättar exempelvis gräsklippningen under buskage och runt staket, intill husfasaden och verandan samt och vid rabatter och planteringar. Perfekt för att snygg till kanterna i trädgården!

Vi på jem & fix erbjuder dig ett stort utbud av batteridrivna grästrimmers, bensindrivna grästrimmers och eldrivna grästrimmers, av olika varumärken och i olika styrkenivåer. För att du ska hitta en grästrimmer som passar för just dig och din trädgårds behov.

Här hittar du defenitivt en grästrimmer som enkelt tar sig igenom igenvuxna trädgårdar och smidigt tar sig runt buskar och rabatter. Vi erbjuder dig även multitrimmer och grästrimmer med ett vridbart trimhuvud för att få till en  perfekt trimning av gräsmattans kanter. 

Läs mer och hitta din grästimmer online eller besök någon av våra butiker för att hitta en grästrimmer med funktioner som passar just dig!

Mer grästrimmer för pengarna!