Grästrimmer 450W Einhell

Art.nr: 9053085

Grästrimmer 450W Einhell

Art.nr: 9053085
  • Grästrimmer
  • Effekt: 450W
  • Klippbredd: 30 cm
  • Hastighet: 8800 varv/min
649.00

Produktbeskrivning

Eldriven grästrimmer 450W

Med en grästrimmer kommer du åt att hålla snyggt på alla de ytor som är för svåra att nå med gräsklipparen. En grästrimmer är lättarbetad och smidig och gör det lätt att komma åt överallt i trädgården och du får enkelt bort gräset som växter intill husfasaden och runt buskar, gångar och rabatter.

Den här nätdrivna grästrimmern från Einhell är en kraftfull elektrisk trimmer med en robust elmotor med effekten 450W och spänningen 230V. Den är lätt och smidig att använda och du slipper att tänka på laddningstider och att använda dig av bensin. Trimmern klipper med en hastighet av 8800 varv per minut och med 30 cm klippbredd.

Trimmern har ett justerbart stödgrepp designat för att enkelt och behändigt kunna greppa och hantera trimmern med båda händerna. Även aluminiumskaftet är justerbart för maximal användarvänlighet och komfort. Motordelen kan vridas i 180 grader och vinklas i fyra olika lägen, vilket underlättar att kunna komma åt och trimma överallt samt att klippa gräskanter och kuperade ytor. Den har även en kantrulle som möjliggör perfekt och bekväm kantklippning.

Trimmern trimmar med dubbeltråd med helautomatisk frammatning. Tråddiametern är 1,4 mm och trådlängden 10 m. Den är komplett med tre trimmerspolar, dragavlastning till sladd, skyddsskärm och blomsterskydd.

Användning

När du trimmar rekommenderar vi att du alltid använda skyddsglasögon, långa arbetsbyxor samt skyddsskor för att minska risken för personskador. Rensa även gräset från föremål och sten som kan slungas iväg när trimmertråden roterar. Det här ska göras både för att skydda dig själv och andra samt trimmern från skador. Grästrimmern ska inte användas vid regn eller på fuktigt gräs, bäst resultat uppnås på torrt gräs. Om gräset är högt rekommenderar vi att du trimmar det i flera omgångar.

Rengöring och underhåll

Vi rekommenderar att rengöra trimmern mellan gångerna du använder den. Med små medel kan du öka livslängden på maskinen och ofta räcker det med att ta bort smuts och rester från gräs och växter från trimmern efter varje gång som du har använt den. Var extra noggrann med att hålla rent runt trimmerhuvudet under skyddskåpan och vid avskärningskniven. Det är också viktigt att hålla rent vid ventilationsöppningarna. Lättast för att rengöra trimmern är att använda en liten borste, skaftet och plastdelar kan torkas av med en fuktig trasa. Förvara din grästrimmer i en torr miljö där den inte riskerar att utsättas för frost.

Einhell_vektor

Specifikationer

Typ Värde
Spänning 230V
Klippbredd 30 cm
Effekt 450W
Klipphastighet 8800 varv/min
Varumärke Einhell
Kraftkälla Eldriven
Teleskopskaft Ja
Kantklippning Ja